Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβεβαίωσε ο Hamilton την μετακίνηση του στη Mercedes

 



Η Mercedes επιβεβαίωσε ότι ο Lewis Hamilton θα αντικαταστήσει τον Michael Schumacher από το 2013 και μετά. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 έχει υπογράψει τριετή συμφωνία με τη γερμανική φίρμα.
Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων, ο Hamilton και η εταιρεία management του, XIX Entertainment έλαβε τελικά μια υψηλότερη προσφορά από τη Mercedes. Παρά τη βελτίωση της προσφοράς της McLaren να διατηρήσει στις υπηρεσίες της τον 27χρονο, ο Hamilton επέλεξε να κάνει την μετακίνηση για λόγους ανάληψης μιας νέας πρόκλησης.
«Είναι πλέον καιρός για μένα να αναλάβω μια νέα πρόκληση και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο αγωνιζόμενος για τη Mercedes AMG Petronas Formula One Team,» εξήγησε ο Hamilton ανακοινώνοντας σήμερα Παρασκευή την απόφαση του, σημειώνοντας την πρώτη μετακίνηση του από το ντεμπούτο του στην F1. «Η Mercedes-Benz έχει μια τέτοια απίστευτη κληρονομιά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, μαζί με ένα πάθος για τη νίκη το οποίο συμμερίζομαι.
«Μπορούμε να αναπτυχθούμε και να ανέλθουμε σε αυτή τη νέα πρόκληση. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τα Ασημένια βέλη προς τα πάνω και στην επίτευξη των κοινών φιλοδοξιών μας του να κερδίσουμε παγκόσμια πρωταθλήματα.»
 
http://f1fan.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: