Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εξώδικο-πατάτα από τον εμπορικό σύλλογο Άργους στο δήμο

 

Μετά τις αστείες λογικές που θέλουν το πανηγύρι του Άργους να συρρικνωθεί,  οι διοικήσεις των  εμπορικών συλλόγων  Άργους και Καστοριάς προχώρησαν και σε πιο δραστικά μέτρα:
Με παρότρυνση του συλλόγου της Καστοριάς, ο εμπορικός σύλλογος του Άργους απέστειλε εξώδικη επιστολή σύμφωνα με την οποία καταγγέλλει το δήμο
Άργους Ορεστικού για παράνομη λειτουργία της εμποροπανήγυρις από... προσέξτε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου!
Ρε παιδιά, μήπως είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι το πανηγύρι και δεν το πήραμε χαμπάρι? Μ΄αυτά και μ αυτά, αναγκάσθηκε ο αντιδήμαρχος Ν.Παπανικολάου να παρουσιαστεί στην αστυνομία του Άργους για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!
Και αυτό γιατί όπως γράψαμε και μεις, το πανηγύρι ξεκίνησε χθες Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου επίσημα και μάλιστα απολύτως νόμιμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε, εκεί στις διοικήσεις των συλλόγων δεν πήρανε χαμπάρι ότι το δημοτικό συμβούλιο του Άργους αποφάσισε την αύξηση της διάρκειας του πανηγυριού σε επτά ημέρες? (Από Τετάρτη σε Τρίτη). Αν ναι τότε γιατί κατήγγειλαν τον δήμο με τον αναληθή ισχυρισμό ότι το πανηγύρι ξεκίνησε από την Παρασκευή 21 του μήνα?
Δύο ώρες προσπαθούσε να εξηγήσει ο αντιδήμαρχος στους αστυνομικούς τους οποίους μπέρδεψαν τα σαΐνια των εμπορικών συλλόγων που μεθοδεύουν τις κινήσεις τους με απανωτές γκάφες.Η μεγαλύτερη απ αυτές είναι ότι πάνε να τα βάλουνε με το βουνό.Κουνιέται μωρέ το βουνό? Το βουνό που λέγεται κόσμος? Άλλωστε σαν έμποροι που είναι θα πρεπε να ξέρουν καλά το απόφθεγμα: "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!"
Ξυπνήστε, δεν αποφασίζει ο δήμος για το πανηγύρι.Τον εμπορικό αυτό θεσμό τον στηρίζει ο λαός. Ο ίδιος λαός που στηρίζει και σας. Αν από σας έμενε ικανοποιημένος 100%, δεν θα του χρειάζονταν κανένα πανηγύρι.Στο κάτω κάτω, και σεις οι ίδιοι κυρίες και κύριοι των συλλόγων, μια χαρά την κάνετε τη βολτούλα σας στο παναΐρ...

http://oladeka.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: