Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Οι δυσαρεστημένοι του ανασχηματισμού Αγγελή περνούν στην αντεπίθεση

Οι δυσαρεστημένοι του ανασχηματισμού Αγγελή περνούν στην αντεπίθεση
Ο πρόσφατος ανασχηματισμός του Ανέστη Αγγελή προκαλεί ήδη τις πρώτες δυσαρέσκειες οι οποίες αναμένεται να αποτυπωθούν και με πράξεις τις προσεχείς ημέρες. 
Όλοι οι Αντιδήμαρχοι που δεν συνεχίζουν (δηλαδή οι κύριοι ΤέρψηςΠετρόπουλοςΜπινιάκοςΚωτούλαςκαι Φωτιάδης) είναι από πικραμένοι μέχρι εξοργισμένοι με τον τρόπο που έγιναν οι αλλαγές, χωρίς καν να ειδοποιηθούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο για να καλωσορίσουν τους αντικαταστάτες τους. 

Μάλιστα, ο κ. Πετρόπουλος που συμπτωματικά βρέθηκε στο Δημαρχείο εκείνη την ώρα έφυγε άρον-άρον. Κάποιοι (ή και οι πέντε τέως Αντιδήμαρχοι) αναμένεται να ζητήσουν από τον κ. Αγγελή τις επόμενες ημέρες εξηγήσεις και για τους λόγους που αντικαταστάθηκαν, την ώρα που συνεχίζουν δύο πρόσωπα από την αρχική σύνθεση (δηλαδή οι κύριοι Στεργιόπουλος και Παπαδημητρίου).

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που έχουν δυσαρεστηθεί με τις πρόσφατες αλλαγές

Υπάρχουν και πρόσωπα που περίμεναν να αναλάβουν κάποια Αντιδημαρχία, αλλά τελικά δεν μπήκαν στο νέο σχήμα. Πληροφορίες που φτάνουν στον antennes.gr κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια των κυρίωνΜυλωνάΚαπρή και Λίτσκα, αλλά και της κυρίας Πετσάλνικου

Μένει λοιπόν να δούμε σχηματοποιημένη και στην πράξη αυτή την αντίδραση, αλλά και πώς ο Ανέστης Αγγελής θα διαχειριστεί την νέα κατάσταση μέσα στην ίδια του την ομάδα, την ώρα που τα προβλήματα του Δήμου δεν μπορούν να περιμένουν.

© Antennes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: