Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Μητρόπολης Καστοριάς


Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Μητρόπολης Καστοριάς
Στα πλαίσια της ποιμαντικής μερίμνης της τοπικής μας Εκκλησίας για τα παιδιά μας, λειτουργούν και φέτος τα κατηχητικά σχολεία στην ακριτική μας περιοχή.
Το Κατηχητικό Σχολείο είναι ένα μέσον της Εκκλησίας να πλουτίσει πνευματικά κάθε ψυχή που ασφυκτιά από την πνευματική φτώχεια του φθαρτού κόσμου όπου ζούμε, κάθε ψυχή που αναζητά κάτι το υψηλότερο.
Οι κατηχητικές συντροφιές δίδουν τη δυνατότητα στους νέους μας να οικειοποιηθούν τις αλήθειες του Ευαγγελίου, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτής της ζωής, να διώξουν το άγχος και την ανασφάλεια,
να γίνουν ισορροπημένες προσωπικότητες και να αποκτήσουν τα εφόδια για να προχωρήσουν στην ζωή με εντιμότητα και ετοιμότητα, χρήσιμοι πολίτες, καλοί οικογενειάρχες, τίμιοι και ειλικρινείς, πολίτες της Βασιλείας των Ουρανών.
Οι νεανικές συντροφιές υποβοηθούν τόσο τους γονείς, όσο και τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, για τα οποία και θα δώσουμε λόγο στο Θεό.
Τα Κατηχητικά Σχολεία ξεκίνησαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στις κατά τόπους Ενορίες. Αναζητήστε τα!
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εμείς επιμένουμε να επενδύουμε με ελπίδα στο μέλλον της κοινωνίας μας, των παιδιών μας.
imkastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: