Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

 

 

»Αμήχανοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας παρακολουθούσαν άφωνοι τις καταγγελίες της Μ.Τερζοπούλου»

Αποχώρησε πριν λίγο η ομάδα της Μαρίας Τερζοπούλου από το δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλοντας την πλειοψηφία αλλά και το προεδρείο για την μη οργάνωση του φακέλου για τις συνεδριάσεις, με εισηγήσεις και αποφάσεις .

Η κα. Τερζοπούλου ζήτησε το αυτονόητο, να έχει αυτή και όλη η ομάδα της 2-3 μέρες πριν από κάθε συμβούλιο, εισηγήσεις αλλά και όλα τα στοιχεία για την ημερήσια διάταξη.

Αυτό, παρά τις υποσχέσεις και του δημάρχου Ορεστίδος Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου δεν έχει γίνει.

» Αποχωρούμε, και δεν θα συμμετέχουμε σε καμία άλλη συνεδρίαση αν δεν έρχονται κανονικά και οργανωμένα οι εισηγήσεις» ξεκαθάρισε η Μαρία Τερζοπούλου.

Την αποχώρηση του για τον ίδιο λόγο ανακοίνωσε και ο Νίκος Αντωνιάδης από την » Λα’ι’κή Συσπείρωση»

 

 

alphafm.gr

1 σχόλιο:

apolnarama είπε...

προχειρότητα και ασυνέπεια στο δημοτικό συμβούλιο με την μη παράδοση των φακέλων με τις εισηγήσεις των θεμάτων προς συζήτηση.......... Τώρα θα μου πείτε πως δεν μπορούν να διαχειριστούν θέματα πολύ μικρότερης βαρύτητας και εμείς, ως δημότες, περιμένουμε να δούμε έργα από τέτοιους ανθρώπους? Μου φαίνετε πως το ενδιαφέρον τους σταμάτησε με την εκλογή τους, διότι μετά από 7 ολόκληρους μήνες στην κυβέρνηση του δήμου μας δεν έχουν να επιδείξουν κανένα αξιόλογο έργο........ είπα έργο?? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Να μην ξεχνάμε πως για να κοπούν τα χόρτα από το ΔΔ Κωσταραζίου χρειάστηκε να γίνει μεγάλη φασαρία και πάλι η δουλειά έγινε μισή.... και άτσαλη.