Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απίστευτο βίντεο!Ο Μεντβέντεφ ξέχασε να βάλει χειρόφρενο και κυνηγάει το αυτοκίνητο!

 

Πώς μπορείς να οδηγείς μια χώρα αν δεν ξέρεις ούτε πώς παρκάρουν το αυτοκίνητο; Αυτό είναι το ενοχλητικό ερώτημα που θέτουν οι Ρώσοι μπλόγκερ στον πρόεδρο της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο οποίος πιάστηκε "επ' αυτοφώρω" από τις κάμερες να... κυνηγάει τη Μερσεντές του για να μην πέσει σε ένα πλήθος ανθρώπων.    
Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τρίτη στο Καζάν και καταγράφηκε σε βίντεο, μολονότι η εικόνα δεν είναι και πολύ καθαρή. Ο Μεντβέντεφ βγήκε από την πολυτελή λιμουζίνα που οδηγούσε ο ίδιος αλλά το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του μόνο του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.    
Το βίντεο αναρτήθηκε γρήγορα στο διαδίκτυο και προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών. Στις εικόνες διακρίνεται η αυτοκινητοπομπή του Μεντβέντεφ, με τον ίδιο στο τιμόνι της Μερσεντές του. Ξαφνικά η κάμερα κουνιέται και αμέσως μετά δείχνει το όχημα να κατευθύνεται προς το πλήθος ενώ ο Ρώσος πρόεδρος τρέχει, μαζί με τους σωματοφύλακές του, για να το σταματήσουν.   
Κατά τα φαινόμενα ο Μεντβέντεφ ξέχασε να βάλει το λεβιέ των ταχυτήτων του αυτόματου αυτοκινήτου στη θέση "στάθμευση", με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίσει την πορεία του.   
Μολονότι δικαιούνται οδηγό, συχνά οι πολιτικοί στη Ρωσία οδηγούν οι ίδιοι το αυτοκίνητό τους, με σκοπό να κάνουν εντύπωση.

on alert

Δεν υπάρχουν σχόλια: