Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Από το... παράθυρο παίρνουν βιβλία τα παιδιά μόνο των υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

 

Από το... παράθυρο παίρνουν βιβλία τα παιδιά μόνο των υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Το newsbeast.gr είχε αποκαλύψει το σχετικό έγγραφο. «Δεν γνώριζα είναι απαράδεκτο» δηλώνει η Α. Διαμαντοπούλου

«Δεν γνώριζα τίποτα τώρα το μαθαίνω. Αν υπάρχει είναι απαράδεκτο» δήλωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου αναφερόμενη στο έγγραφο του συλλόγου των υπαλλήλων του Υπουργείου της το οποίο ενημέρωνε τα μέλη του ότι τα βιβλία θα καθυστερήσουν αλλά αυτοί μπορούν να πάρουν βιβλία για τα παιδιά τους από το... παράθυρο. Κι όμως το θέμα είναι γνωστό από την περασμένη Τρίτη.
Το newsbeast.gr είχε αναρτήσει το έγγραφο καθώς και δήλωση του τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ κ.Α. Σπηλιωτόπουλου. Το σχετικό δημοσίευμα είχε μάλιστα σχόλια και αρκετά shere kai tweet.
Όπως κι αν έχει η υπουργός Παιδείας δήλωσε στον Real fm σήμερα και μάλιστα στον «αέρα» ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι «μόλις τώρα το μαθαίνει».
Στο έγγραφο του συλλόγου με ημερομηνία 31/8 αναφέρεται ότι μετά από επικοινωνία του συλλόγου με τον ΟΕΔΒ ,έγινε γνωστό ότι τα βιβλία θα διατεθούν με μεγάλη καθυστέρηση στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο σύλλογος όμως μπορεί να εξασφαλίσει τα βιβλία στα παιδιά των μελών του και καλεί τους υπαλλήλους να εγγραφούν σε σχετική λίστα.
Επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο που δημοσίευσε το newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: