Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Maserati SUV με κινητήρα Ferrari!

 

 

Μετά την Bentley που το σκέφτεται σοβαρά, ήρθε η σειρά της Maserati να… ξεθάψει τα σχέδιά της για ένα SUV μοντέλο! Κι αφού είναι δεδομένο πως η Ferrari δεν πρόκειται να μπει στην κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων,  μετά και την -ήδη προχωρημένη (για Ferrari)- FF, οι Ιταλοί του γκρουπο πιστεύουν ότι o εκπρόσωπος τους, αλλά και το αντίπαλο δέος της Porsche Cayenne (ίσως και της Bentley), δεν μπορεί παρά να προέρχεται από την Maserati.
Σύμφωνα με τις  πληροφορίες το SUV θα έχει βάση το νέο Grand Cherokee (θυμίσουμε η Chrysler ανήκει στην Fiat). Σε αυτό μάλιστα αναμένεται να κατασκευαστεί και το επερχόμενο SUV Alfa Romeo!
Μάλιστα πρόσφατα ο αρχηγός της Fiat Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε πως οι Ιταλοί πρέπει να αξιοποιήσουν το πολύ καλό (όπως είπε) δάπεδο του Grand Cherokee, τονίζοντας παράλληλα πως ένα μεγάλο SUV Maserati με κινητήρα Ferrari, θα ήταν ότι πρέπει για την αγορά!
Κι αν οι κινητήρες της Ferrari, τοποθετημένοι σε ένα βαρύ τετρακίνητο SUV, σας φαίνονται εκτός του « πράσινου» ρυθμού που κινείται τελευταία η αυτοκίνηση, μη ξεχνάτε πως πρόσφατα η ιταλίδα ντίβα παρουσίασε και υβριδικό σύστημα…

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: