Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σοσιαλιστικό γεύμα 6.000 ευρώ για τη Λούκα Κατσέλη

 


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Φεβρουαρίου στίς 9:30 μ.μ. στο "ΚΟΝΑ ΚΑΪ του LEDRA MARIOTT" πρώην Υπουργός ΚΑΙ Σοσιαλίστρια Κυρία Λούκα Κατσέλη , ΜΑΖΙ με τον επίσης Σοσιαλιστή και επίσης Υπουργό , του επίσης Σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, συνέτρωγαν με άλλους 8 επίσης Σοσιαλιστές, σεμνά, ταπεινά ... "φτωχικά" -λόγω κρίσης-στο Σοσιαλιστικό επίσης, εστιατόριο "KONA KAΪ " του..
επίσης Σοσιαλιστικού Ξενοδοχείου "LEDRA MARIOTT".
Το Λουκούλλειο γεύμα, έγινε στο τραπέζι που βλέπεται στη φωτογραφία,  ο sef μαγειρεύει μπροστά στα μάτια των ευγενών - υψηλών πελατών του, όπου τους προσφέρονται τα υψηλής μαγειρικής παγκοσμίως βραβευμένα πιάτα του.
Συνήθως τα κυρίως πιάτα αποτελούνται απο μαύρο χαβιάρι, ζωντανό αστακό, καραβίδες, γαρίδες που συνοδεύονται απο .. ευγενή ψαρικά και ολόφρεσκες εξωτικές σαλάτες, με το απαραίτητο πανάκριβο κρασί και σαμπάνιες απο την πλουσιότατη κάβα του πανάκριβου εστιατορίου.
Συνήθως  εκεί βλέπουμε αρχηγούς κρατών, υπουργούς, σεϊχηδες και φυσικά πολλούς ......
Έλληνες ΣοσιασΛΗΣΤΕΣ !!

Τώρα θα ρωτήσετε ΤΙ έφαγαν και γιατί πλήρωσε 6.000 ευρώ το ζεύγος Αρσένη όταν αυτά λεφτά  ισοδυναμούν με το μισθό υπαλλήλου για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.. και μάλιστα σε ώρες καταποντισμού της Ελλάδας;

Η Γιαγιά μου θα έλεγε: "Τον ΑΜΠΑΚΑ έφαγαν παιδάκι μου, τον ΑΜΠΑΚΑ !!"
Σημ. Πιστεύουμε ότι οι παρέες με Σείχηδες στα Αραβικά Εμιράτα (Βλ.Φώτο) που πήγαινε με το ..ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ αεροσκάφος, της έγιναν συνήθεια, που ΔΕΝ κόβεται με ΤΙΠΟΤΑ !!
Και στο κάτω κάτω ΓΙΑΤΙ να τις κόψει;
Μήπως αυτή πληρώνει;
Οι ΜΑΛΑΚΕΣ -sorry ε;- οι Έλληνες κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις ΥΨΗΛΕΣ απαιτήσεις της Κας Κατσέλη και των άλλων Υψηλοτάτων ΣοσιασΛΗΣΤΩΝ!!
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/6000-600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: