Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυση για την απαγόρευση κυκλοφορίας στα οχήματά τους καταθέτει ο Σύλλογος ιδιοκτητών φορτηγών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

 

Με τη μήνυσή τους τόσο κατά της πολιτείας όσο και κατά των κοινοπραξιών στις οποίες έχουν παραχωρηθεί τμήματα της Εθνικής Οδού, αναμένεται να στραφεί ο Σύλλογος ιδιοκτητών φορτηγών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την πρόχειρη και αψυχολόγητη απόφαση - όπως αναφέρουν - του Αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας.

Να σημειωθεί ότι συνηθίζονταν τέτοιου είδους αποφάσεις να τις λαμβάνουν οι κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις οι οποίες έχουν σαφώς καλύτερη εικόνα για την κατάσταση στην περιοχή τους.
Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν εκατοντάδες φορτηγά να μείνουν εκατέρωθεν του εθνικού δικτύου και οι οδηγοί τους να υποστούν ταλαιπωρία άνευ λόγου καθώς σε πολλά σημεία, όπως στο εθνικό δίκτυο της Ηπείρου δεν υπήρχαν λόγοι για απαγόρευση της κίνησης.
Όπως υποστήριξε σήμερα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών φορτηγών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Τσιμοράγκας, η απόφαση πάρθηκε χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος δημιουργώντας αρκετά προβλήματα και στις μετακινήσεις ευπαθών εμπορευμάτων αλλά και στους ίδιους τους οδηγούς που αναγκάστηκαν να σταθμεύσουν στην εθνική οδό χωρίς να έχουν καν τρόφιμα.

http://www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: