Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Μαζί του ήταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά - Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Τον τραγουδιστή αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο άτομα, που έχουν τραυματιστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια απότομη στροφή στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του Παντελή Παντελίδη.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους ήταν ακόμα ένα άτομο, επίσης τραυματίας.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.

Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. «Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: