Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Έτσι μας γράφουν στα... αρχεία τους!

 

Ετικέτες Technorati:

Η φωτογραφία αυτή είναι από τα πάνω διαζώματα της Βουλής. Θαυμάστε τι κάνει η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου, την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε. Απλά το γεγονός ότι μια εκ των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, όταν συζητούνται οι

Έτσι μας γράφουν στα... αρχεία τους!

σημαντικότερες αλλαγές της ελληνικής κοινωνίας, ζωγραφίζει, επιβεβαιώνει τη στάση που έχουν αυτοί οι «Θεοί», απέναντι σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι η κα Παπαδημητρίου, εκτός από βουλευτής της ΝΔ είναι και αρχιτέκτονας και αυτό (η ζωγραφιά) είναι μια από τις δουλειές της.

Κι εμείς λέμε απλά, γραφείο δεν έχει να κάνει τις δουλειές της;

Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι λέγεται για τον προϋπολογισμό;

Τόσο πολύ έχει γραμμένο τον υπόλοιπο κόσμο στα παλιά της τα παπούτσια;

Αλλά, η περίπτωση της κας Παπαδημητρίου δεν είναι η μοναδική.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι περισσότεροι βουλευτές δείχνουν και αυτοί με τον τρόπο τους την αδιαφορία για το τι γίνεται έξω, στον πραγματικό κόσμο. Δείτε τα έδρανα της Βουλής. Είναι άδεια. Σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση, παραπάνω από τα μισά έδρανα ήταν άδεια.

Είναι προφανές ότι αυτοί που κυβερνούν και νομοθετούν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κι όταν έχουν λυμένα όλα τα προβλήματά τους (με παιδιά να πηγαίνουν σε πανάκριβα κολλέγια, με μισθούς απείραχτους ή και παραπάνω σε περίοδο κρίσης και παροχές απίστευτες), μπορούν όχι μόνο να ζωγραφίζουν, αλλά και να παίζουν ακόμη και μακριά γαϊδούρα στους διαδρόμους της Βουλής.

Ο καθένας από εμάς, ας τυπώσει αυτή τη φωτογραφία για να θυμάται πόσο υπολογίζουν οι 300 όλους εκείνους που και αυτά τα Χριστούγεννα, θα παλέψουν με κόπο για να μην καταλάβουν τα παιδιά τους ότι υπάρχει πρόβλημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: