Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη ο δράστης, τραυματίας αστυνομικός στη Βόνιτσα

 

 

Αιματηρή κατάληξη είχε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας, καθώς ο 47χρονος δράστης πυροβόλησε έναν από τους αστυνομικούς, με τους οποίους διαπραγματευόταν, πριν συλληφθεί από τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν εισέβαλε στην εφορία σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο»!
Ο πυροβολισμός ρίφθηκε από το όπλο του δράστη, όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερο τον 55χρονο υπάλληλο, που κρατούσε όμηρο. Από τη σφαίρα τραυματίστηκε ο αστυνομικός που διαπραγματευόταν μαζί του, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Αμέσως μετά, ο ένοπλος συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρούσα στις διαπραγματεύσεις ήταν και η σύζυγος του δράστη, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να τον πείσει να σταματήσει την ομηρία και να παραδοθεί. Ο 47χρονος είχε πάει στην εφορία εμφανώς μεθυσμένος και ζήτησε από τον προϊστάμενο να κάνει διακοπή επαγγέλματος.
Όταν εκείνος έφερε αντιρρήσεις, με το αιτιολογικό ότι έλειπαν κάποια δικαιολογητικά, τον χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του και επιχείρησε να τον κρατήσει όμηρο! Όμως, ο προϊστάμενος πρόλαβε να διαφύγει και ο ένοπλος, που είχε μαζί του και ένα μπιτόνι με βενζίνη και απειλούσε να πυρπολήσει το κτίριο της ΔΟΥ, κατάφερε να εγκλωβίσει έναν 55χρονο υπάλληλο, τον οποίο κράτησε όμηρο.

 

 

 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: