Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Στη φυλακή για μια... σοκολατόπιτα

 

Να φανεί γλυκός με τα όργανα της τάξης θέλησε ένας Πολωνός που βρίσκεται αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκιση επειδή προσέφερε... σοκολατόπιτα σε αστυνομικούς!

Η περιπέτεια του κου. Leszek εκτυλίχθηκε στην πόλη Minsk Mazowiecki όπου και διαμένει, όταν δύο αστυνομικοί τον είδαν να κοιμάται δίπλα στο ποδήλατό του.

Αφού τον ξύπνησαν, οι άνδρες με τα μπλε τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ (ποδήλατο οδηγούσε ο άνθρωπος όχι αμάξι), το οποίο βγήκε θετικό.

Εφαρμόζοντας τον νόμο με το νι και με το σίγμα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. Leszek και τον έβαλαν στο περιπολικό για να τον οδηγήσουν στο τμήμα.

Τότε ήταν που ο άνθρωπος σκέφτηκε να τους δώσει λίγη σοκολατόπιτα για να τους γλυκάνει: «κύριοι, θα θέλατε δύο γλυκά ως πράξη ευγένειας και να με αφήσετε να φύγω γιατί μένω ακριβώς δίπλα;», ρώτησε τους αστυνομικούς, όπως εξιστόρησε ο ίδιος στο κανάλι TVN24.

Άγνωστο παραμένει αν οι αστυνομικοί δέχθηκαν ή όχι να φάνε τον σοκολατένιο πειρασμό... Το σίγουρο είναι ότι πλέον ο κ. Leszek κατηγορείται για απόπειρα δωροδοκίας και ενδέχεται να μείνει στη φυλακή για 10 χρόνια!

Αν δεν τους είχε προσφέρει το γλυκό, πάντως, το πολύ πολύ να «έτρωγε» ένα χρόνο φυλακή επειδή οδηγούσε μεθυσμένος...

 

 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: