Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η πολιτική ατζέντα της ημέρας

 

Η πολιτική ατζέντα της ημέρας

Ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2011

Σήμερα στη Βουλή η ψηφοφορία του προϋπολογισμού για το 2011.
Αναλυτικά σήμερα:
Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα οι φαρμακοποιοί-μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής. Θα συζητηθεί η πρόταση πραγματοποίησης 48ωρων επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων, μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας ότι στο εξής ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία τα Σάββατα με ωράριο καταστημάτων, χωρίς να ισχύει -σε πρώτη φάση- υποχρεωτικά για όλους.
Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), κοινή συνέντευξη Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη και του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχάλη Τιμοσίδη, σχετικά με τη συνεργασία του υπουργείου Υγείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων, στο πλαίσιο της ολοήμερης λειτουργίας των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Στις 11:30 π.μ. στη Βουλή, συνάντηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ.
Στις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. παναττική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Στις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. πανελλαδική στάση εργασίας για την πρωινή βάρδια κήρυξε η ΟΛΜΕ και από τις 2 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. για την απογευματινή βάρδια, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Στις 12 το μεσημέρι στη βίλα Καζούλη στην Κηφισιά η ορκωμοσία του νέου διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.
Στη 1 μ.μ. στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών συντήρησης των Καρυάτιδων.
Στη 1 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Στις 2 μ.μ. στην Πλατεία Ομονοίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: