Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο γαμπρός ήταν τελικά... νύφη!

 

Να πιάνει η νύφη στα πράσα τον γαμπρό με την κουμπάρα ή τον κουμπάρο το έχουμε ξανακούσει... Αλλά να αποδεικνύεται πως ο γαμπρός είναι νύφη, πρώτη φορά το ακούμε!

Άφωνη έμεινε μια 26χρονη που κατάλαβε μετά τον γάμο ότι ο φίλος του αδερφού της που τόσο είχε ερωτευθεί ήταν τελικά... γυναίκα.

Η Μινάτι Χατούα από την Ρουκέλα της Ινδίας γνώρισε τον 28χρονο Σιτακάντ Ρούτρεϊ, ο οποίος και άρχισε να την φλερτάρει. Με τα πολλά, η 26χρονη ενέδωσε στον έρωτά του και κατέληξαν σε γάμο.

Από την πρώτη κιόλας νύχτα, όμως, άρχισαν τα προβλήματα, αφού ο γαμπρός δεν έλεγε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Ψύλλοι στα αυτιά της μπήκανε την Μινάτι, που «μπούκαρε» στο μπάνιο την ώρα που ο άνδρας της πλενόταν, οπότε και διαπίστωσε ότι ο καλός της ήταν... γυναίκα!

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας, καθώς τα αδέρφια του «μαϊμού» γαμπρού απειλούν την ζωή της Μινάτι σε περίπτωση που εκείνη αποκαλύψει το μυστικό.

Κοίτα να δεις τι έπαθε η άμοιρη... Αμ έμεινε στο ράφι, αμ της πήραν για προίκα αμάξι, χρυσά κοσμήματα και 400 ευρώ, αμ την απειλούν κιόλας!

«Οι χειρότεροί μου φόβοι έγιναν πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η ίδια στην εφημερίδα «Calcutta Telegraph».

 

 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: