Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

“Ροζ σκάνδαλο υπουργού με το μοντέλο Βούλα Βαβάτση”

 

Η καυτή Βούλα Βαβάτση διακρίθηκε ως Star Τουρισμός 2010 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος.
Γεννημένη το 1989 η Βούλα Βαβάτση ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 2 χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε οτι δεν έχει αγόρι. Για το σεξ έχει πει οτι πιο πολύ της αρέσει «από την πίσω πόρτα», ενώ έχει δηλώσει: «μου αρέσουν να μου κάνουν ό,τι τους διατάζω… θέλω να έχω το πάνω χέρι και να του κάνω ότι τραβάει η όρεξη του καθενός, τα πιο τρελά! Με μαστίγια, χειροπέδες, τρελά πράγματα…»
Αναστάτωση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια από πληροφορία οτι παντρεμένος υπουργός της κυβέρνησης έχει ερωτικές σχέσεις με το sexy μοντέλο Βούλα Βαβάτση, Star Τουρισμός 2010.

Οι πληροφορίες για ροζ σκάνδαλο υπουργού-Βούλας Βαβάτση κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Οι φήμες ξεκίνησαν από το kourdistoportocali που έγραψε:
Αργά χθες βράδυ προκλήθηκε πανικός στα δημοσιογραφικά γραφεία κι αυτός δεν είχε να κάνει με το λουκέτο στο “ΒΗΜΑ”.
Η πληροφορία ήθελε κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης να είναι τρελαμένος με τη Βούλα Βαβάτση, τη Σταρ των Πελοποννησιακών Καλλιστείων αλλά και του διαγωνισμού Μις Τουρισμός.
Η Βούλα επισκεπτόταν πολύ συχνά τη φίλη της, η οποία εργάζεται σαν γραμματέας του υπουργού. Σε μια από τις επισκέψεις η γραμματέας γνώρισε την εκρηκτική Βούλα στον παντρεμένο υπουργό κι από τότε έγινε το opengov στη ζωή του υπουργού.
Τα πιτσουνάκια (ο υπουργός και η Βούλα) απέκτησαν καυτή ερωτική φωλιά σε ακριβό δρόμο του τριγώνου Da Capo-Ηρώδου Αττικού-Πολεμικό Μουσείο και άρχισαν να ζούνε τον ερωτά τους με το πάθος που προκαλεί η εκρηκτική χημεία της ένωσης της πολιτικής εξουσίας με το λαικό κορίτσι που ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή σε καιρούς Τρόικας.
Ο υπουργός συνειδητοποίησε την αβάστασχτη ελαφρότητα του είναι κι έτσι το τελευταίο καιρό, βρίσκει του κόσμου τις δικαιολογίες για να εγκαταλείπει νωρίς το γραφείο.
Τις τελευταίες ώρες από το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να μαζέψουν τ ασυμμάζευτα..!
Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί τρέχουν και δεν φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ…

 

πηγη katse kala

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ROZ-DVD-TSONTA με τη ΒΟΥΛΑ ΒΑΒΑΤΣΗ & Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ - (VOULA VAVATSI YPOURGOS)

http://hotfile.com/dl/86882367/41ecea6/Sirina.Voula.Vavatsi.kai.o.Ypourgos.XXX.DVDRip.XviD-LyME.rar