Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ferrari 430 Scuderia και BMW M6 κατασχέθηκαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας

 

Δύο Καναδοί δεν γλίτωσαν από την τσιμπίδα του νόμου και έχασαν τα αυτοκίνητα τους. Πως έχει η ιστορία. Οι δύο Καναδοί αποφάσισαν να πάμε μια γρήγορη βόλτα, βόρεια του Vancouver με τα δύο αυτοκίνητα τους, μια Ferrari 430 Scuderia και μια BMW M6 στους δρόμους του βουνού Seymour της British Columbia.

Δυστυχώς, πιάστηκαν να οδηγούν και οι δύο με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα τι στιγμή που το όριο στη περιοχή ήταν μόλις 60 χλμ/ώρα. Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει, ότι πέρασαν αρκετά κοντά από μια μητέρα που περπατούσε στον δρόμο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Και επειδή στον Καναδά, οι νόμοι είναι αυστηρότεροι σε σχέση με εδώ, και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και θα δημοπρατηθούν ενώ οι οδηγοί έχασαν το δίπλωμα του για 15 ημέρες.. Στην ουσία, η Ferrari έχει ήδη πουληθεί ενώ η M6 θα δημοπρατηθεί και αυτήν στο εγγύς μέλλον. Το 50% της πώλησης της Ferrari, δόθηκε στον συγγενή του οδηγού, αφού φαινόταν ότι άνηκε σε αυτόν το αυτοκίνητο, ενώ ο ιδιοκτήτης της M6 θα λάβει το 30%. Το υπόλοιπο ποσοστό θα το κρατήσει το κράτος.

http://www.autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: