Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Βόμβα Καρατζαφέρη «Σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή!»

 

Βόμβα εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με σαφήνεια δήλωσε ότι σκέφτεται να απόσύρει το κόμμα του από τη Βουλή με απώτερο σκοπό αυτή του η κίνηση να λειτουργήσει ως «χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα» προκειμένου να «ομονοήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να ομολογήσουν τα λάθη  τους και να βάλουν πλάτη για να σώσουμε τον τόπο».
Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Καρατζαφέρης εξήγησε ότι η κίνησή του αυτή θα οδηγήσει ενδεχομένως και σε εκλογές ώστε να ταρακουνηθεί το σύστημα.

Eίπε επίσης ότι το σύστημα οδηγείται προς αυτοκατάργηση, οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει καθώς ενεργοποιήθηκαν ανενεργοί πολίτες ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι φοβάται για προβοκάτσια στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων». «Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε παράλληλα ότι ο Ιούνιος που διανύουμε θα είναι ο πιο δύσκολος των επόμενων δεκαετιών ενώ εξαπέλυσε κριτική κατά των πολιτικών αρχηγών: «Βλέπω έναν πρωθυπουργό που τα έχει χαμένα, βλέπω τη ΝΔ να φοβάται να μπει στο παιχνίδι για να στηρίξει, βλέπω την Αριστερά στον κόσμο της».

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: