Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο σημερινός τύπος

 

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι εκλογές προ των πυλών!"

«Ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση αν δεν υιοθετηθεί από τον πρωθυπουργό η πολιτική του πρόταση για ψήφιση με αυξημένη πλειοψηφία (δηλαδή των 3/5 του αριθμού των βουλευτών) της νέας δανειακής σύμβασης προετοιμάζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος».

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Αντίστροφη μέτρηση για χρεωκοπία".

«Όλα δείχνουν χρεωκοπία. Οι αρνητικές εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση του νέου δανειακού πακέτου, τα νέα μαύρα ρεκόρ στις ομολογιακές αγορές, η διαρκής καταβαράθρωση του Χρηματιστηρίου στα ταμπλό του οποίου αντανακλάται η αντίδραση της αγοράς για την καθίζηση των δεικτών της πραγματικής οικονομίας, επιβεβαιώνουν την προειδοποίηση των διεθνών παραγόντων και των εγχώριων φωνών».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Δραχμο-φονιάδες για να μείνουν στην εξουσία!"

«Έντρομοι μπροστά στα γκάλοπ που δείχνουν την πλήρη κατάρρευσή τους, οι "δραχμοφονιάδες" της κυβέρνησης επιστρατεύουν τώρα τα πιο άθλια σενάρια για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία».

ΕΘΝΟΣ: "Βεντέτα για... προσωπική διαφορά".

«Στη σκληρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, η τρόικα επιμένει να γίνουν δραστικές περικοπές στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων. Ακολουθεί τακτική βεντέτας».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σατανικό σχέδιο για να ξεγράψουν τον Χριστό από την ανθρώπινη ιστορία!"

«Η κυβέρνηση της άθεης πρωθυπουργού της Αυστραλίας αφαιρεί το "προ Χριστού" και το "μετά Χριστόν" από τα σχολικά εγχειρίδια για να το αντικαταστήσει με το νεοταξίτικο "πριν και μετά την Κοινή Εποχή!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Συμψηφισμός επιστροφής φόρου-εισφοράς".

«Το συμψηφισμό της επιστροφής φόρου εισοδήματος με τις έκτακτες εισφορές και το τέλος επιτηδεύματος για περίπου 600.000 φορολογουμένους, με πιστωτικό σημείωμα που δεν το έχουν παραλάβει ακόμα, μελετά το οικονομικό επιτελείο, υπό το φόβο της μη ανταπόκρισης των πολιτών από την οικονομική δυσπραγία».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Βράζει η Ευρώπη. "Κλοτσοσκούφι" η Ελλάδα".

«Οι πρωτοφανείς καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις θέτουν σε κίνδυνο τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου. "Μίνι κραχ" στα χρηματιστήρια και σενάρια τρόμου για την Ελλάδα και το μέλλον της Ευρωζώνης».

ΕΣΤΙΑ: "Ο υπαίτιος για το έλλειμμα".

«Ο κ.Παπανδρέου κατηγορεί διεθνώς τη ΝΔ ως υπεύθυνη για την εκτίναξη του δημοσιονομικού ελλείμματος. Αφ'ης στιγμής ανήλθε εκείνος στην εξουσία, δεν έχει παύσει να επιρρίπτη ευθύνες στους προκατόχους του».

Η ΑΥΓΗ: "Ο εφιάλτης των τραπεζών πάνω από την Ευρώπη".

«"Μαύρη" Δευτέρα στα χρηματιστήρια λόγω φόβων κατάρρευσης τραπεζών, υποβάθμισης της Ιταλίας και του ελληνικού "προβλήματος". Φουντώνουν πάλι τα σενάρια εξόδου από το ευρώ τα οποία διαψεύδουν Μέρκελ, Ρομπάι, Λαγκάρντ».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Κόβουν 32.500 αναπηρικές συντάξεις".

«Σε επανεξέταση όλων των αναπηρικών συντάξεων ακόμη και των οριστικών, καθώς και των προνοιακών επιδομάτων θα προχωρήσει το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), με στόχο να μειωθούν οι αναπηρικές συντάξεις κατά 32.500».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Βαρύ κλίμα για την Ελλάδα στην ΕΕ".

«Η διακοπή των συζητήσεων με την τρόικα και η προφανής αδυναμία της Ελλάδας να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους και τις διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπουν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο έχουν διαμορφώσει ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα για τη χώρα μας στην Ευρώπη, επιτρέποντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας να επαναφέρουν σενάρια για έξοδο από το ευρώ».

Η ΝΙΚΗ: "Το σχέδιο "Ιφιγένεια" για να εξευμενίσουν την τρόικα".

«Στο βωμό της μείωσης των δαπανών στο δημόσιο τομέα θα θυσιαστούν χιλιάδες υπάλληλοι με το πρόσχημα της εργασιακής εφεδρείας. Αλλάζει πάλι το νέο μισθολόγιο πριν καν εφαρμοστεί, στο στόχαστρο τα επιδόματα των ρετιρέ και η προσωπική διαφορά».

Ο ΛΟΓΟΣ: "Με φωτοτυπίες αντί για βιβλία ανοίγουν τα σχολεία".

«Για πρωτόγνωρη και απαράδεκτη κατάσταση στα σχολεία κάνουν λόγο οι δάσκαλοι, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι τα έξοδα εκτύπωσης φωτοτυπιών και DVD θα κληθούν να πληρώσουν οι ήδη υπερχρεωμένες και υποχρηματοδοτημένες σχολικές επιτροπές και οι γονείς».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Απαγόρευση ίδρυσης συλλόγου γιατί παλεύει ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ!"

«Αντιδραστική, προκλητική και άκρως επικίνδυνη για το λαό η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, που απαγορεύει την ίδρυση του Συλλόγου Σπουδαστών των ΤΕΙ Λαμίας, επειδή δηλώνει πως βρίσκεται σε αντίθεση και θα παλεύει ενάντια στους στόχους του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ».

ΤΑ ΝΕΑ: "Εφορία-Έρχεται το τριπλό χαράτσι".

«Μέχρι και την επόμενη εβδομάδα καταφθάνει σε 2,3 εκατ.φορολογουμένους η λυπητερή της έκτακτης εισφοράς, του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς για πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: " Τα σχολεία της ...φωτοτυπίας".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Καθηγητές και φοιτητές κατά των καταλήψεων".

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: