Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!!!

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!!!

Στον εξ αναβολής αγώνα της περασμένης Πέμπτης ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επέστρεψε στις νίκες , επικρατώντας στο γήπεδο του με 3-2 των Ελπίδων Μες/μιας.

Οι παίκτες του Δικεφάλου παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για την νίκη και θα μπορούσαν να πάρουν τους τρείς βαθμούς πολύ ποιο εύκολα αν αξιοποιούσαν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν για άλλο έναν αγώνα και απέφευγαν τα δύο κακά δεκάλεπτα , ένα σε κάθε ημίχρονο.

Τα κενά διαστήματα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι μειώνοντας δύο φορές το σκορ και ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ προηγήθηκε στο 15΄ με γκολ του Γιάννη Λάκη που τελείωσε ωραία την επιθετική προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνέχισε να έχει την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί φάσεις και για ένα δεύτερο γκολ.

Χρειάστηκε όμως ο Σάκης Παντόπικος στο 40΄να αποκρούσει το πέναλτι που κέρδισαν οι παίκτες της ομάδας της Μεσοποταμίας για να πάει πε το 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μια απόφαση όμως που ελέγχεται καθώς στην αρχή της φάσης ο επιθετικός των Ελπίδων παίρνει την μπάλα ενώ ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφ σαιτ.

Αποτέλεσμα Ημιχρόνου :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ελπίδες μες/μιας 1-0

Με την ίδια μαχητικότητα και διάθεση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 60΄με σκόρερ και πάλι τον Γιάννη Λάκη. Ο ι διαφορά των δύο γκολ επέφερε χαλάρωση στους παίκτες του Δικεφάλου, κάτι που πλήρωσαν στο 70΄όταν σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις τους οι παίκτες των Ελπίδων μείωσαν σε 2-1.

Το γκολ αυτό αφύπνισε προς στιγμήν τους ποδοσφαιριστές μας που πήραν και πάλι επιθετικές πρωτοβουλίες πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα. Η πίεση έφερε αποτελέσματα καθώς στο 78΄ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Γιάννης Λάκης και με γκολ έκανε το 3-1 πτωχαίνοντας χατρικ στον αγώνα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι και το τελικό σκορ ένα νέο αμυντικό κενό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν για δεύτερη φορά στον αγώνα στο 85΄κάνοντας το 3-2 γεμίζοντας με άγχος τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν.

Στα λεπτά που απέμειναν όμως δεν άλλαξε τίποτα και ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μετά από δύο ατυχεί αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες.

Τελικό Αποτέλεσμα:

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ελπίδες μες/μιας 3-2

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: