Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κοπρίτες δεύτερης γενιάς

 

Ξέσπασμα του Σπύρου Καρατζαφέρη

boylh1-

Οι «εκλεκτοί» του Λαού, δηλαδή οι πολιτικοί μας, φοβούνται, προφανώς, το Λαό και κυκλοφορούν με συνοδεία πολλών αστυνομικών.

Οξύμωρον…  Οι εκπρόσωποι του Λαού είναι, πλέον, ανεπιθύμητοι από το Λαό, αλλά επιμένουν να τους (ξανά) ψηφίσουν οι πολίτεςε.

Σκέτη τρέλα… Κυκλοφορούν με αστυνομική συνοδεία για να αποφύγουν αποδοκιμασίες και γιαούρτια, αλλά πάνε σε καφενεία, εκδηλώσεις, κηδείες, γάμους για να ψαρέψουν κάποια ψήφο.

Το να δεχθούν την πραγματικότητα ότι είναι ανεπιθύμητοι ούτε λόγος να γίνεται. Αυτοδιορίστηκαν «Σωτήρες μας» και επιμένουν να μας ρίξουν πιο βαθιά στην Άβυσσο.

Είναι θρασείς; Είναι θρασύδειλοι;  Είναι ανεδαφικοί; Είναι βιτσιόζοι; Ένας Θεός ξέρες. Εκείνο, όμως, που δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε… ο Θεός είναι εμμονή τους να μας λένε τις ίδιες «παπάρες» (συγνώμη) που μας λένε εδώ και 38 χρόνια. Να χρησιμοποιούν την ξύλινη πολική γλώσσα, που αγριεύει ακόμη περισσότερο τους πολίτες και να χρησιμοποιούν τεχνάσματα του κώλου (και πάλι, συγνώμη).

Και καλά οι παλαιότεροι –έτσι έμαθαν, έτσι συνεχίζουν. Χαλάνε και τους νέους, που μπαίνουν στην πολιτική για πρώτη φορά. Βλέπεις ένα φρέσκο πρόσωπο και λες «μπράβο νέο αίμα» και όταν ανοίξει το στόμα του θυμίζει Γιακουμάτο, Παπουτσή, Μεϊμαράκη, Καστανίδη, Λούκα, Τραγάκη και όλα τα «καλόπαιδα» της παλαιάς φρουράς και της καταστροφής.

Γιατί ρε αγόρια και κορίτσια  μιμείστε τους αποτυχημένους πολιτικάντηδες, γιατί υιοθετείτε τα λάθη τους, τις παραλείψεις τους, τα πολιτικά τους εγκλήματα; Γιατί δεν μιλάτε στους συμπολίτες σας με την καθαρή γλώσσα της αλήθειας; 

Τι δουλειά έχετε εσείς, νέοι άνθρωποι με εκείνους που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, στη φτώχια, στη χρεοκοπία, την ταπείνωση; Δεν έχετε ιδανικά, όνειρα, οράματα;

Από ότι φαίνεται δεν έχετε. Το μόνο, που σας ενδιαφέρει είναι μία θέση στο Κοινοβούλιο, ένας καλός μισθός και ένας «επιλοχίας» να σας διατάζει τι θα ψηφίσετε και τι θα πείτε. 

Έτσι όμως, σε χρόνο μηδέν θα έχετε ανάγκη αστυνομική συνοδεία για να κυκλοφορείτε. Θα δέχεστε αποδοκιμασίες και γιαουρτώματα. Θα είστε τα «μαύρα πρόβατα» της κοινωνίας. 

Θα σας λέει κ’ εσάς ο Τράγκας κοπρίτες, λεχρίτες, προδότες, κλέφτες, όπως χαρακτηρίζει τους πολιτικούς πατεράδες σας. Θα είστε οι «κοπρίτες» δεύτερης γενιάς. 

http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: