Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανακάλυψαν τώρα έγγραφο για τον Παπαθανασίου, αλλά για τον Άκη δεν βρήκαν τίποτα !

Apostolos-Athanasios_Tsohatzopoulos,_001010-D-9880W-031

Αύριο, στις 9:00 το πρωί, οι βουλευτές μέλη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens θα έχουν σύσκεψη – στην οποία θα παρευρίσκονται ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος -  για να καταλήξουν στη δική τους πορισματική θέση…! Αν και η δημοσιοποίηση ή η διαρροή γι’ αυτή τη σύσκεψη από ορισμένους βουλευτές, προκαλεί ερωτηματικά, (τι δουλειά έχουν άραγε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκφέρουν άποψη επί της δεκάμηνης έρευνας για τη Siemens;) ενδιαφέρον έχει, όπως πληροφορηθήκαμε, πως ζήτησαν αυτή τη συνάντηση προκειμένου να ζητήσουν «βοήθεια» ώστε να καταλήξουν σε πόρισμα…! Και αυτό, διότι όπως δηλώνουν (τάχα μου, τάχα μου), συναντούν «τοίχο» από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δικαιοσύνη, Τράπεζες) προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του antinews, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, εκείνων που θέλουν να περιλαμβάνει ευθύνες και ονόματα το πόρισμα και σε εκείνους που – ακολουθώντας άνωθεν εντολή – εκτιμούν πως πρέπει να γίνεται αναφορά μόνο στα περιστατικά και την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ας την αναλάβει η προανακριτική επιτροπή. Δηλαδή, η αυριανή συνάντηση γίνεται για να ζητήσουν από το «κόμμα» οδηγίες και εκείνο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά…

Εντύπωση επίσης προκαλεί η δημοσιοποίηση ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ εγγράφου που ανακτήθηκε από τα διαγραφέντα του κατασχεμένου σκληρού δίσκου της Αικατερίνης Τσακάλου, το οποίο αναφέρεται σε χορηγίες της Siemens στον πρώην Υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου. Και αυτό διότι ενώ έχουν παραδοθεί τα έγγραφα προς αξιολόγηση στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ, ξαφνικά, η πληροφορία αυτή βρίσκεται σε χέρια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Εντελώς μάλιστα συμπτωματικά (τυχαίο; Δεν νομίζω…) χθες, ο κ. Παπαθανασίου εξέδωσε πόνημα με τίτλο «η αλήθεια για την Οικονομία» απ’ όπου προκύπτει πως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που παρουσιάζει η κυβέρνηση Παπανδρέου και που η προσφυγή στο ΔΝΤ οφείλεται σε μια σειρά από πράξεις και παραλείψεις της σημερινής κυβέρνησης….

Ενώ, από τη χθεσινή καταγραφή των πραγματικών περιστατικών από την πλειοψηφία για την προμήθεια οπλικών συστημάτων φαίνεται να «αθωώνεται» για τα πάντα ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος.

 

πηγη antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: