Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Θεσσαλονίκη: 55χρονος ζητούσε σεξ από 12χρονα αγόρια μέσω facebook

 

Σοκ στην τοπική κοινωνία της 

Ανατολικής Θεσσαλονίκης 

προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 

φροντιστής τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου, παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω του διαδικτύου μαθητές γυμνασίου !

Σύμφωνα με τα όσα γράφει τοπικό site, η Prionokordela.gr, πρόκειται για έναν Έλληνα 55χρονο, ο οποίος είχε δημιουργήσει προφίλ στο facebook μέσω του οποίου αναζητούσε ερωτικούς συντρόφους.

Προσέγγιζε λοιπόν μέσω του προφίλ του μικρούς μαθητές, ηλικίας 12 έως 14 ετών και αφού έπιανε κουβέντα μαζί τους μέσω του «chat» στη συνέχεια χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό τους έλεγε ότι «είναι 55χρονών και αναζητεί παρέα αγοριών ηλικίας 12 έως 14 χρονών με σκοπό την ερωτική τους συνεύρεση».

Ρωτούσε μάλιστα τα παιδιά αν έχουν κάνει σεξ και αν ήθελαν να πάει να τα πάρει με το αυτοκίνητό του για να πάνε βόλτα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, που κατάφεραν να εντοπίσουν τον παιδόφιλο και να τον » ξεσκεπάσουν» , τουλάχιστον 10 αγοράκια είχαν δεχθεί τη σεξουαλική παρενόχληση του 55χρονου, ενώ η δράση του είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο !

Ύστερα από καταγγελίες των γονιών των παιδιών στην Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ και εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, αστυνομικός της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης προσέγγισε τον 55χρονο άνδρα και διαπίστωσε τις «αρρωστημένες ορέξεις του».

Ο παιδόφιλος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκου μέσω διαδικτύου και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία απεστάλη στον Εισαγγελέα.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: