Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ:Νέα απάτη στο facebook

 

Δεν έχουν τελειωμό οι απατεωνιές...

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ
Από τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε φαίνεται ότι ήδη έχουν κλαπεί πολλοί λογαριασμοί χρηστών στο Facebook...Δεν θα κάνουμε τεχνική ανάλυση για το πως και γιατί θα σας πώ απλά τι να προσέξετε για τη νέα απάτη που παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.
Το πιθανότερο είναι ότι θα λάβετε μήνυμα όσο είστε online στο chat του Facebook και θα ξεκινήσει με ένα απλό "hi". Άσχετα με την απαντησή σας το δευτερο μήνυμα είναι "wanna laugh? )))" και με την επόμενη απάντηση που θα δώσετε θα λάβετε ένα link. Μόλις το πατήσετε θα δείτε σελίδα που μοιάζει πολύ με το youtube και στο video θα σας λέει να αναβαθμίσετε το flash player. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. OYTE Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ youtube ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FLASH PLAYER.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ YOUTUBE ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ SERVER και το πρόγραμμα που παραπέμπει σκοπό έχει να μαζεψει στοιχεία από τον υπολογιστή σας. Το αρχείο αυτό δεν είναι ιος και το antivirus που έχετε πιθανότατα δεν θα το αναγνωρίσει σαν απειλή.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΠΡΟΣΟΧΗ:Νέα απάτη στο facebook http://24wro.blogspot.com/2011/08/facebook_372.html#ixzz1VwH1SCyV

Δεν υπάρχουν σχόλια: