Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοίρασαν σε κηδεία κουραμπιέδες πασπαλισμένους με ... κοκαϊνη

 

Συμμορία Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών επιχείρησε να διακινήσει κοκαίνη μεταφέροντάς...
την ως ζάχαρη άχνη πάνω σε παραδοσιακούς κουραμπιέδες.
Ένα από τα μέλη της εργαζόταν σε εταιρία ζαχαροπλαστικής και το σχέδιο της διακίνησης είχε παταγώδη αποτυχία. Η κοκαΐνη τοποθετήθηκε στους κουραμπιέδες, ωστόσο στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά.
Γραφείο τελετών στα Βόρεια Προάστια, που είχε αναλάβει την κηδεία ηλικιωμένου, εκτός από κόλλυβα και ελιές, παρήγγειλε από το γνωστό ζαχαροπλαστείο μια παρτίδα κουραμπιέδες.
Όπως όλα ,δείχνουν το μέλος της συμμορίας που εργάζεται και στο ζαχαροπλαστείο, έστειλε από λάθος τους κουραμπιέδες με την κοκαΐνη στο γραφείο τελετών, με αποτέλεσμα να τους... απολαύσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του νεκρού! Μετά την κατανάλωση, οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία, παρουσίασαν αλλόκοτη συμπεριφορά, με τον υπεύθυνο του γραφείου να καταγγέλλει στη ΓΑΔΑ το περιστατικό.
Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου βρέθηκαν υπόλοιπα της ποσότητας. Ο δράστης μετά από ανάκριση ομολόγησε οδηγώντας και στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ το σύνολο του φορτίου που κατασχέθηκε ξεπερνά τα 60 κιλά καθαρής κοκαίνης.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοίρασαν σε κηδεία κουραμπιέδες πασπαλισμένους με ... κοκαϊνη http://24wro.blogspot.com/2011/08/blog-post_7374.html#ixzz1WazGeZfc

Δεν υπάρχουν σχόλια: