Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ (γραφει ο Π. Χ. Αλτίνης)




Οι τοκογλύφοι πάντα έβρισκαν βρίσκουν κάποιον υπαρκτό λόγο, τον οποίον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα, για να καταστρέψουν τους πολλούς και πλουτίσουν οι ίδιοι από την καταστροφή των πολλών. Παραδείγματα: Με πρόσχημα την καταπίεση των μοναρχών (που υπήρχε) και "την δημοκρατία", το 1789 έκαναν την γαλλική επανάσταση, για να ρίξουν την μοναχία και να δώσουν την εξουσία στους "δημοκράτες". Με πρόσχημα "τα συμφέροντα του έθνους, που έπρεπε να έχει το δικό του κράτος" (που όντως έπρεπε), έκαναν την "επανάσταση της χειραφέτησης των εθνών" (19ος αι.) και μετά τον τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο (1914-1918), με σκοπό να ρίξουν από την εξουσία τους βασιλείς και τους αυτοκράτορες, και να δώσουν την εξουσία σε εκλεγμένους "δημοκράτες". Παράλληλα, δημιούργησαν τον κομμουνισμό, με πρόσχημα την καταπίεση της εργατικής τάξης (που υπήρχε), αλλά με σκοπό να ελέγξουν την οικονομική (άρα και κοινωνικο-πολιτική) δύναμη της "άρχουσας τάξης" των βιομηχάνων, που θα μπορούσαν να γίνουν πιο πλούσιοι από τους τοκογλύφους. Με τον κομμουνισμό, επιπλέον, οι τοκογλύφοι ήλεγχαν και τους "δημοκράτες", τους οποίους οι ίδιοι οι τοκογλύφοι είχαν φέρει στην εξουσία. Οι τοκογλύφοι έκαναν και την "οχτωβριανή επανάσταση" του 1917 στην Ρωσία, για να απαλλαγούν από τον τσάρο και να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος προς τους "δημοκράτες" της Δ. Ευρώπης, που οι ίδιοι οι τοκογλύφοι έφεραν στην εξουσία. Οι τοκογλύφοι δημιούργησαν τον Χίτλερ, και με πρόσχημα την επιθετικότητά του και τα εγκλήματά του (που υπήρχαν), και με σκοπό, δια της δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ, να ελέγξουν τα πετρέλαια της Μ. Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας, έκαναν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, χρησιμοποιούν έναν υπαρκτό, μάλλον, ιό (από τα εκατομμύρια ιούς που υπάρχουν), ως πρόσχημα για την προστασία της δημόσιας υγείας, θέλοντας να καταστρέψουν την "αντιπροσωπευτική δημοκρατία", για να δημιουργήσουν την "παγκόσμια διακυβέρνηση" της "παγκοσμιοποίησης, την οποία οι κομμουνιστές συνεργάτες των τοκογλύφων ονόμαζαν "διεθνοποίηση". Και για να το κάνουν, πρέπει πάλι οι πολλοί να καταστραφούν και οι τοκογλύφοι να κερδίσουν από την καταστροφή. Αυτή η κατάσταση μοιάζει με έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Π. Χ. Αλτίνης 14-11-2020

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ με το άρθρο. Άς διευκρινίσουμε όμως ότι με τον όρο "τοκογλύφοι" δεν εννοούμε τίποτα άθλια ανθρωπάκια του τύπου "γερο-λαδά", αλλά τις σύγχρονες τράπεζες, τα διάφορα "founds" και τους "οίκους αξιολόγησης", που παίζουν με τη ζωή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Χρειάζεται νομίζω η επεξήγηση, γιατί η άγνοια και η ημιμάθεια, δυστυχώς, κυριαρχούν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ.!
ΕΥΓΕ..!!

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθήσω να διορθώσω. Εγώ χρησιμοποιώ τον όρο...."οι Αιώνιοι Τοκογλύφοι" και σίγουρα καταλαβαίνει ο καθένας επακριβώς τι εννοώ!!!
Δεν είμαι "ανώνυμος" αλλά δεν ξέρω πως να χρησιμοποιήσω τα υπόλοιπα για ανάρτηση σχολίου.
Δημήτριος Δ. Γκεκόπουλος ονομάζομαι. Τοροντο, Καναδάς