Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Έντονη αντίδραση του δήμου Ορεστίδος για τα νέα διόδια στην Σιάτιστα

dimotiko SYMB.ORESTIDOS ENTASEIS 300x127 Έντονη αντίδραση του δήμου Ορεστίδος για τα νέα διόδια στην Σιάτιστα

Άμεση η αντίδραση του δήμου Ορεστίδος για τον νέο σταθμό διοδίων στην Σιάτιστα. Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα πέρασε ψήφισμα έντονης διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

1.- Από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο επιβεβαιώνεται η σύντομη λειτουργία νέων διοδίων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού και συγκεκριμένα στον κόμβο Σιατίστης.

2.- Έχοντας υπόψη την μεγάλη διέλευση Δημοτών μας προς την πόλη της Κοζάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βοΐου , είμαστε πεπεισμένοι ότι το συγκεκριμένο πρόσθετο οικονομικό μέτρο θα επιβαρύνει , για ακόμη μία φορά , το είδη συρρικνωμένο εισόδημα κάθε πολίτη της περιοχής μας.

3.- Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστίδος διαμαρτύρεται έντονα για την ενδυνάμει τοποθέτηση διοδίων στο προαναφερόμενο σημείο και καλεί τους υπευθύνους των συναρμόδιων Υπουργείων , πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια , να λάβουν υπόψη τους ότι : η Δυτική Μακεδονία , συνεπώς και ο Δήμος Ορεστίδος , συγκαταλέγεται στις περιοχές με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας και το μικρότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην Χώρα και απαιτείται αφενός μεν η αποφυγή κάθε πρόσθετης οικονομικής επιβάρυνσης τύπου διοδίων ,αφετέρου δε η άμεση στήριξή της με κίνητρα ικανά να μειώσουν τον αριθμό των ανέργων και να διασφαλίζουν εύλογο μηνιαίο εισόδημα σε κάθε νοικοκυριό.

alphafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: