Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ... ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ !!!

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας –

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 

Γήπεδο Κολοκυνθούς

Έναρξη 15:00

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ο αγώνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας το απόγευμα της Κυριακής για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου μετά την εύκολη εντός έδρας νίκη του επί του ΑΓΣ Χιονάτου την περασμένη αγωνιστική με 4-1, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση που κατέχει η ομάδα της Καλλιθέας και θέλει την νίκη για να ανεβεί στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ τρέχει ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας έχει να αγωνιστεί από την 7η αγωνιστική όπου είχε γνωρίσει την μοναδική του ήττα ως τώρα στο πρωτάθλημα από τις Ελπίδες Μεσοποταμίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, που έχει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, με παράδοση στην κατηγορία. Έχει ρεκόρ 8 νίκες 1 ήττα και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδο της Κολοκυνθούς που χρησιμοποιεί ως έδρα έχει κερδίσει τέσσερεις φορές (στην πρεμιέρα πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος επί των Ελπίδων) και έχει χάσει μία (6η αγωνιστική 0-2 από τον Εθνικό Βασιλειάδας).

Με επιμονή και προσήλωση στον στόχο για 90΄λεπτά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπορούν να φύγουν από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Αξίζει να αναφέρουμε πως όσες φορές ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ως τώρα στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε πρωτοπόρο της βαθμολογίας τον κέρδισε.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Τοπαλίδης Λ. και βοηθοί οι κ. Σταγγόλης Χ. και Μπίντης Ι.

Αναρτήθηκε από ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: