Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σαράντα μέρες φυλακή στα Σκόπια ο... αγαπούλας

 

Ο ανακριτής του πρωτοδικείου των Σκοπίων αποφάσισε αργά το βράδυ της Τετάρτης την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για διάστημα...
40 ημερών, κατά το οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοσή του στις ελληνικές αρχές, σύμφωνα με δικαστικές πηγές στα Σκόπια.
Παράλληλα, όσο περνούν οι ώρες, νέες λεπτομέρειες τόσο για τη σύλληψη του πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Καβάλας όσο και για τη ζωή που έκανε στη γειτονική χώρα έρχονται στη δημοσιότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο στη φυγή του Μάκη Ψωμιάδη έπαιξε μια γυναίκα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές για να δώσει κατάθεση.
Πηγές αναφέρουν ότι ο 55χρονος έζησε στα Σκόπια 42 ημέρες με πλαστά στοιχεία και διέμενε σε διάφορα ξενοδοχεία της πόλης. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς πέρασε τα σύνορα και έφτασε στην πόλη των Σκοπίων, ενώ φρόντισε να αλλάξει λίγο την εμφάνισή του ξυρίζοντας το παχύ μουστάκι και κόβοντας τα μαλλιά του. Επίσης, κυκλοφορούσε πάντα ντυμένος σπορ με τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν έτσι ώστε να μην γίνεται στόχος.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι επέλεξε τα Σκόπια καθώς φαίνεται να είχε γνωστούς στη συγκεκριμένη πόλη, αφού στο παρελθόν είχε επιχειρήσεις στην περιοχή, ενώ παράλληλα γνώριζε πολλούς αθλητικούς παράγοντες της χώρας από την εποχή που ήταν ποδοσφαιρικός παράγοντας.
Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι ελληνικές αρχές είναι ποιες ήταν οι επόμενες κινήσεις του. Τι σκόπευε να κάνει, αν θα παρέμενε στα Σκόπια ή θα κατέφευγε σε άλλη χώρα.
Αξίζει να τονιστεί, όπως αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν, ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως ο «Μάκαρος» είχε κρυφτεί στα Σκόπια, αλλά δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και χρειάστηκε ενεργοποίηση της ΕΥΠ, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του και να τον πιάσουν τη στιγμή που έπινε αμέριμνος τον καφέ του σε κεντρική καφετέρια της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σαράντα μέρες φυλακή στα Σκόπια ο... αγαπούλας http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_9125.html#ixzz1dIRoY9xP

Δεν υπάρχουν σχόλια: